Confidenţialitate

Târgu-Jiu: O bătrână internată cu infecție Covid-19, plină de vânătăi. Familia spune că a fost scăpată de pe targă, spitalul are altă explicație | AUDIO

Se face anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu pentru a se afla ce s-a întâmplat cu o pacientă care a venit să se trateze de Covid-19 și prezintă pe corp mai multe traumatisme și fractură de femur.

Primele explicații ale conducerii spitalului sunt acelea că bătrâna ar fi căzut în baia secției de Medicală, declarații contrazise de rudele pacientei care spun că femeia susține că ar fi fost scăpată de pe targă în momentul în care a fost transferată de la secția ATI Covid.

Bătrâna din comuna Turburea, în vârstă de 73 de ani, internată la Spitalul Județean de Urgentă din Târgu-Jiu, prezintă fractură la femur și mai multe lovituri pe corp.

Femeia fusese internată pe secția ATI Covid din luna noiembrie, unde a stat 14 zile. Recent a fost mutată pe secția de Medicală a spitalului, pentru recuperare post-Covid, având o insuficiență renală.

Când au vizitat-o rudele au văzut că bătrâna prezintă leziuni grave pe corp. Angajații spitalului au comunicat rudelor că femeia ar fi căzut în toaleta secției.

Rudele acesteia susțin, însă, că în momentul transferului de pe secția ATI pe Medicală, a fost scăpată de pe targă. Pentru că prezenta fractură de femur, pacienta a fost operată de urgență.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu susține că a demarat o anchetă internă pentru a vedea exact ce s-a întâmplat. Rudele pacientei spun că vor depune plângere și la Poliție.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Autor: Gabriela Mladin

Citește și: Botoșani: Magistrații se abțin să judece dosarul polițiștilor de la Serviciul Rutier, trimiși în judecată de DNA pentru luare de mită