Confidenţialitate

Târg de carte dedicat exclusiv celor mici, în weekend la Alba Iulia

Clubul de carte “Cu copiii la povești” organizează între pe 20 și 21 octombrie primul Târg de carte pentru copii din Alba Iulia.

”Pe perioada celor două zile de târg, vor fi prezente in fața publicului cărți ce merită să întregească biblioteca fiecăruia, cărți recomandate de marea comunitate a părinților ce înțeleg importanța lecturii in viața copiilor, dar mai ales cărți care să poată fi răsfoite si achiziționate la prețuri promoționale, timp de două zile la Alba Iulia.

Întrucât crezul de ansamblu al Clubului de carte vizează poveștile cu mesaj pozitiv, responsabilitate si respect prin educarea emotionalului si educația cu blândețe, Târgul de povești pentru copii va fi un eveniment ce va pune în valoare importanța lecturii încă de la vârste fragede, precum și cărțile de calitate, ce au puterea de a dezvolta creativititatea, imaginația, gândirea critică, libertatea de exprimare și încrederea în sine”, transmit organizatorii târgului.

Sâmbătă, Târgul de carte pentru copii din Alba Iulia va fi deschis între orele 10:00-20:00, în timp ce duminică acesta va putea fi vizitat în intervalul 10:00-18:00.

Participarea este gratuită.