Tanara care si-a pierdut bratul intr-un accident rutier da din nou in judecata CNADNR

Georgiana Ghegeliu a primit un milion de euro despăgubire, în urmă cu mai puţin de o lună, iar acum cere încă două milioane de lei.

Tânăra care şi-a pierdut braţul drept într-un accident produs pe un drum din Braşov dă din nou în judecată Compania de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale.

Georgiana Ghegeliu a primit un milion de euro despăgubire, în urmă cu mai puţin de o lună, iar acum cere încă două milioane de lei.

Avocatii fetei au depus o noua cerere pentru acordarea de daune, la Tribunalul Constanța, pe 2 iulie. De data aceasta, tanara cere două milioane de lei despăgubiri materiale.

Mai exact, este vorba de contravaloarea unor proteze.

CNADNR a plătit, luna trecută,despăgubirea de un milion de euro obţinută în instanţă de tânăra care, în 2006, şi-a pierdut o mână după un accident rutier.

Banii au fost daţi dintr-un fond de litigii pe care compania îl are la dispoziţie şi care se ridică la aproape 50 de milioane de lei.

Accidentul a avut loc acum 8 ani pe drumul National 1.

Autoturismul în care se afla victima a lovit un parapet metalic de pe marginea drumului, un fragment din acesta a străpuns portiera dreaptă a maşinii şi i-a intrat tinerei în mână.

Aceasta a fost dusă atunci la spital, unde i-a fost amputat braţul drept.