Confidenţialitate

Tânăr de 18 ani, arestat preventiv după ce a încercat să fure benzodiazepină dintr-o farmacie | AUDIO

Aflat în sevraj, un tânăr de 18 ani a intrat într-o farmacie și a amenințat-o pe farmacistă încercând să obțină benzodiazepină. S-a întâmplat în orașul Agnita. Tânărul a fost prins ulterior de polițiști și arestat preventiv.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Tânărul, consumator de droguri intrat în sevraj, a intrat în farmacie în momentul în care nu mai era niciun alt client. S-a dus în spate, în biroul administrativ, unde a amenințat-o pe farmacistă și i-a cerut benzodiazepină, o substanță psihoactivă aflată în componența mai multor medicamente.

Când i s-a părut că aceasta apasă pe butonul de panică, tânărul a fugit, luând și câteva cutii de sirop de tuse. Potrivit IPJ Sibiu, tânărul a fost identificat și depistat în orașul Agnita.

A fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat penal pentru tâlhărie calificată. Dus în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Agnita, tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Preot din Constanța, cercetat disciplinar după ce a refuzat să spovedească o femeie de 87 de ani pe motiv că strada pe care locuiește aparține de o altă biserică | AUDIO