T. Băsescu: Mergeţi la vot!

Preşedintele spune că a urmărit cu interes campania electorală şi acuză guvernul că obstrucţionează votul în diaspora.

Traian Băsescu îndeamnă electoratul, mai ales cel din străinătate, să se prezinte la urne, duminică, în cadrul celui de-al doilea tur de scrutin prezidenţial.

Preşedintele spune că a urmărit cu interes campania electorală şi acuză guvernul că obstrucţionează votul în diaspora, pentru că nu suplimentează numărul secţiilor de votare.

Potrivit lui, actualul ministru al Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, continuă politica dusă de Titus Corlăţean, care a demisionat din cauza problemelor organizatorice de la primul tur.

Traian Băsescu a amintit că, de-a lungul celor 2 mandate la Palatul Cotroceni, a coabitat 4 ani cu guvernul lui Călin Popescu Tăriceanu şi alţi 3 cu executivul condus de Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta si preşedintele Traian Băsescu s-au mai inclestat o data in aceasta seara, in spatiul virtual. Daca seful statului a postat pe contul sau de Facebook un filmuleţ din timpul unei întrevederi la Cotroceni, în care premierul Victor Ponta se comporta umil si se declară în repetate rânduri de acord cu el, în replică Ponta a postat o manea (intitulata ‘Băsescu Preşedinte’) folosita in campania electorala din 2009.