Suspiciuni de blat in Spania: antrenorul echipei Eldense, reţinut de poliţie

Scandal de corupție în liga secundă din Spania – poliția spaniolă l-a reținut pe antrenorul lui Eldense, italianul Filippo Vito di Piero, în urma meciului cu Barcelona B, suspectat că ar fi fost aranjat.

Tehnicianul a fost reținut după un denunț făcut chiar de președintele propriului său club, David Aguilar. El este acuzat de “acte de corupție între persoane fizice”.

Scandalul a izbucnit după ce un jucător al lui Eldense a spus că echipa lui ar fi pierdut deliberat meciul jucat pe terenul Barcelonei, încheiat sîmbătă cu scorul de 12-0. Atacantul Cheikh Saad și-a acuzat antrenorul, dar și patru coechipieri,  că ar fi implicați în trucarea de partide pentru beneficiul unor pariori.

Președintele David Aguilar susține că aceste probleme ar fi apărut după ce clubul pe care îl conduce a fost preluat de un grup italian de impresariat, care l-a numit pe banca echipei pe Filippo Vito di Pierro. După reținerea tehnicianului, Aguilar a anunțat rezilierea contractului cu grupul de investitori italieni.

 

foto: marca.com

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS