”Sus cortina!” în 2015: Teatrele au reluat stagiunea / 4 spectacole impresionante

Amănunte – în fiecare zi, de luni până vineri, la ora 17.15, în rubrica ‘Sus cortina!’, la Europa FM.Programul complet al teatrelor îl găsiți pe site-ul nostru, EuropaFM.ro, secțiunea emisiuni – DRUM cu prioritate. Tot acolo găsiți amănunte despre premierele pregătite în 2015 de mari regizori la teatrele din țară.

Am ales pentru începutul acestui an patru spectacole impresionante ce pot fi văzute în teatrele bucureștene.

La Teatrul Metropolis, luni, 12 ianuarie, de la ora 19.00, suntem așteptați la reprezentația ‘Spitalul comunal’, de Hristo Boicev, în regia lui Felix Alexa.

Din distribuție fac parte Răzvan Vasilescu, Valentin Uritescu, Marius Manole , Adela Mărculescu și Raluca Aprodu – AUDIO.

La Teatrul Național București, Sala Pictură, se joacă marți, 13 ianuarie, piesa ‘Două loturi’, de I.L. Caragiale. Regia este semnată de Alexandru Dabija – AUDIO.

Spectacolul JANKA, producție a Teatrului Evreiesc, aflat acum în renovare, se joacă la Teatrul de Artă. Un spectacol emoționant cu Maia Morgenstern, în regia lui Toma Enache – și o temă impresionantă: ororile regimului nazist și drama trăită de milioanele de evrei în lagăre – AUDIO.

Duminică, 18 ianuarie, la Teatrul Național București este programată premiera ‘Dragoste în patru tablouri’, la Sala Mică, spațiu destinat tinerilor actori. Care sunt cele mai importante lucruri în dragoste? Încrederea, siguranța, dependența? Sau fidelitatea? Când ele nu mai există, ce urmează pentru o soție labilă psihic sau pentru o alta hotărâtă, o pictoriță dedicate artei sale? Spectacolul nu oferă răspunsuri, dar ne încarcă de întrebări.