Confidenţialitate

SURSE: În rămăşițele găsite la locuința lui Gheorge Dincă ar putea fi o a treia victimă

Anchetatorii au indicii despre trei victime ale lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul de la Caracal, potrivit unor informații transmise pe surse de postul de televiziune Digi24.

În cursul acestei zile, Institutul Național de Medicină Legală a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul de expertiză medico-legală antropologică privind examinarea materialului osos și dentar identificat în urma percheziției domiciliare efectuate la data de 27 iulie la locuința lui Gheorghe Dincă.

Până la acest moment, DIICOT precizează că rezultatele necesită a fi coroborate, iar opinia publică va fi informată ulterior asupra concluziilor acestora.

Vineri seara, familia Alexandrei Măceşanu a fost anunțată că pe dinţii găsiţi, dar şi pe fragmentele de oase găsite la locuința lui Gheorge Dincă este ADN-ul Alexandrei Măceșanu.

„De-abia acum începe răzbunarea pe care cred că nimeni dintre cei care mi-au omorât nepoata și-o dorește.

Ministrul Justiției l-a anunțat pe vărul meu de rezultat: se confirmă din păcate aceste date: ADN-ul Alexandrei din acea cenușă sau ce dracu era… oase, (coincide – n.r.) cu ADN-ul părinților”, a declarat unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, la Antena 3.