Surprize mari in lotul pentru Grecia

Echipa nationala de fotbal incepe noua campanie de calificare la Euro 2016 cu schimbari majore in lotul convocat de Victor Piturca.

Pentru meciul cu Grecia de duminica, selectionerul surprinde cu Vlad Achim de la Ceahlaul Piatra Neamt, Constantin Grecu de la Dinamo sau Gabriel Enache si Budescu de la Astra plus Andrei Prepelita de la Steaua. Revine la nationala Gabriel Tamas iar din lot nu lipseste eroul saptamanii trecute, Cosmin Moti.

Portarii sunt Pantilimon, Tatarusanu si Lung jr, fundasi Luchin, Chiriches, Goian, Rat si Dragos Grigore, mijlocasi Pintilii, Torje, Maxim si Hoban iar atacanti Chipciu, Keseru, Bogdan Stancu si Ciprian Marica.

Meciul cu Grecia se va juca la Atena, fara spectatori, duminica de la ora 21:45.

Victor Piturca va avea la pranz o conrferinta de presa in care va lamuri probabil si zvonurile conform carora ar urma sa paraseasca nationala saptamana viitoare pentru echipa araba Al Ittihad. Amintim, ieri presa sportiva a scris ca selectionerul a semnat deja un contract pe doi ani si ca salariul sau va fi de peste 3 milioane de dolari pe sezon. Gazeta Sporturilor precizeaza chiar si ca Ladislau Boloni il va inlocui pe Piturca la nationala.