Confidenţialitate

Surprize din prima zi la Raliul Argeșului 2020 – AUDIO

Raliul Argeșului are o istorie îndelungată în motorsportul din România, fiind una dintre competițiile care rezervă mereu surprize iubitorilor acestui sport.

Cu probe speciale programate în zona Câmpulung Muscel dar si pe celebrul Transfăgărășan, evenimentul are loc pe parcursul a doua zile de concurs pline de adrenalină și spectacol.

La bordul unui model Skoda Fabia R5, Simone Tempestini a fost cel mai rapid în shakedown-ul de azi dimineață, stabilind un timp de 1:20.4. La mai mult de o secundă distanță, Dan Gîrtofan, la comenzile unei mașini similare, a oprit cronometrul la 1:21.8. Alexandru Pițigoi a pilotat exemplar superbul Porsche 911 GT3 CUP și a reușit un timp excelent, de 1 minut, 22 de secunde și 1 zecime.

Surprinzător, cei trei piloți au fost urmați de tânărul Norbert Maior, care la bordul unui Peugeot 208 R2 a stabilit un timp foarte bun, clasându-se la sesiunea de teste înaintea mai multor piloți titrați. Valentin Porcișteanu a avut probleme cu al său Mitsubishi Lancer EVO IX, în timp ce Cristi Dolofan s-a concentrat pe spectacol și a stabilit al șaselea timp.

Cristian Timișică, Mihai Manole, Bogdan Năstase și Adrian Grigore au completat topul 10 la shakedown-ul Raliului Argeșului 2020.

Vineri, la finalul primei zile, echipa Napoca Rally Academy a reușit să marcheze mai multe succese, dar și o clasare surpriză a tânărului pilot Norbert Maior (locul 4).

Simone Tempestini a povestit în direct la Europa FM, în Clubul de Weekend, despre prima zi de concurs, dar și despre provocările pe care le rezervă ziua de sâmbătă participanților la Raliul Argesului:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.