Confidenţialitate

Surpriză pentru Manuela Nicolescu și Iorgu Ianuși, realizatorii emisiunii Piața Obor, de la Europa FM – GALERIE FOTO

Realizatorii emisiunii Piața Obor au fost sărbătoriți într-un mod inedit de colegi, după ce rezultatele Studiului de Audiență Radio au confirmat că programul pe care îl realizează săptămânal la Europa FM este campion absolut al audiențelor.

Pentru a-i surprinde pe Manuela Nicolescu și Iorgu Ianuși am primit ajutorul lui Horia Brenciu, care și-a făcut apariția în mijlocul redacției Europa FM cu un coș uriaș plin cu legume proaspete direct de la piață.

Piața Obor, programul difuzat sâmbătă de la 10 la 11 la Europa FM, a înregistrat o creștere spectaculoasă de audiență în ultimul sezon radio. Alături de Mirela Retegan, campioana audiențelor de duminică din același interval orar cu Manuela Nicolescu și Iorgu Ianuși, am cântat și aplaudat performanțele unui program unic în peisajul radiofonic din România.

Europa FM este cel mai ascultat post de radio privat din București și din toate orașele țării, potrivit datelor din Studiul Audienţei Radio (SAR), desfăşurat în perioada 22 aprilie – 11 august 2019, realizat de institutele de cercetare IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi Mercury Research.