Confidenţialitate

Super-eroii care trăiesc printre noi – GALERIE FOTO

Deşi suntem tentaţi să credem că acest tip de oameni există doar în filme, oamenii cu super-puteri sau cu abilităţi ciudate se află printre noi, în viaţa reală.

Poate fi vorba despre oameni super flexibili sau care pot ingera orice obiect, până la cei care suportă temperaturi extrem de scăzute sau pot trage un întreg tren doar cu forţa dinţilor.

Wim Hof — “Omul de gheaţă”

Wim Hof este cunoscut în toată lumea pentru abilitatea sa de a rezista la temperaturi atât de scăzute încât unui organism normal i-ar provoca probleme grave de sănătate sau chiar moartea.

Rathakrishnan Velu

Rathakrishnan Velu a fost inclus în Cartea Recordurilor pentru că a reuşit să tragă prin forţa dinţilor un tren cu o greutate de peste 260 de tone pe o distanţă de peste doi metri.

Stephen Wiltshire

Stephen Wiltshire are capacitatea de a observa timp de doar câteva secunde fotografii ale unor oraşe şi apoi le reproduce în desenele sale cu o precizie extraordinară. Astfel, a reuşit să deseneze, din memorie, o imagine aeriană a oraşului Singapore, în cele mai mici detalii.

Daniel Browning Smith – “Omul de cauciuc”

Daniel Browning Smith este cel mai flexibil om din lume, recunoscut de Cartea Recordurilor, şi poreclit „Omul de cauciuc”. Omul de cauciuc a intrat în Cartea Recordurilor pentru flexibilitatea sa şi a devenit unul dintre cei mai faimoşi contorsionişti din lume.

Michel Lotito — “Omul mănâncă-tot”

Entertainer-ul francez Michel Lotito este celebru datorită faptului ca putea mânca lucruri necomestibile. Din “meniul” său făceau parte biciclete, televizoare, computere şi chiar un avion. Michel Lotito a decedat pe 25 iunie 2007.