Confidenţialitate

Suceava: Nuntă la un restaurant patronat de Ștefan Mandachi. Reacția omului de afaceri

Omul de afaceri Ștefan Mandachi, cel care a construit primul metru de autostradă din Moldova, a fost amendat de polițiști.

Sancțiunea a fost aplicată pentru că la un restaurant pe care acesta îl deține în municipiul Suceava se organiza o nuntă, eveniment interzis în această perioadă.

Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul de Poliție al Județului Suceava, sâmbătă după amiază s-a obținut o informație că la un restaurant se organizează un eveniment privat.

Forțele de ordine care s-au deplasat la locul indicat au găsit circa 150 de persoane care participau la o nuntă. Petrecerea a fost oprită, iar mirii, nuntașii, dar și administratorul restaurantului au fost amendați. În total, s-au aplicat 154 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 14.000 de lei.

Ștefan Mandachi a reacționat într-un mesaj pe Facebook.

Afaceristul a spus că a delegat o parte din atribuțiile care îi revin și că a susținut mereu măsurile de combatere a pandemiei.

Ștefan Mandachi a mai anunțat că nu va accepta nici o scuză și ia în calcul să demită întreaga echipă managerială a restaurantului unde se organiza nunta.

 

Deoarece am citit pe net o știre care mă vizează (deși sunt complet nevinovat) țin să clarific pe scurt:

1. Dețin 70…

Publicată de Ștefan Mandachi pe Sâmbătă, 27 martie 2021