Suceava de poveste, în fotografiile lui Costin Fetic – GALERIE FOTO

Suceava este primul oraș din România care a intrat în carantină generală. Localitatea se află în sudul regiunii istorice Bucovina, în Podișul Sucevei, la 21 km distanță de vărsarea în Siret a râului Suceava. O zonă binecuvântată cu peisaje superbe și oameni primitori, surprinsă în imagini de fotograful Costin Fetic.

”Bucovina e locul meu de suflet încă din 2014, an în care l-am descoperit cu ajutorul lui Sorin Onișor (n.r. fotograf cu numeroase expoziții, membru fondator și vicepreședinte al grupului fotografic F5,6 din Timișoara) și n-a mai fost an de-atunci în care să nu merg de minimum două ori, câteva zile bune, la hoinărit acolo.

E locul unde am învățat să fotografiez, am început să iubesc fotografia, am cunoscut foarte mulți oameni frumoși, am trăit cele mai interesante experiențe, am crescut, am evoluat, ba chiar am organizat prima mea tură foto.

Am strâns aici câteva fotografii din cei 6 ani, gândindu-mă la faptul că ar fi trebuit să încep primăvara acestui an tot acolo”, ne-a scris fotograful Costin Fetic.

FOTO: Costin Fetic

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS