Confidenţialitate

Suceava: Anchetă la o școală, după ce un profesor a pălmuit un elev în fața colegilor | VIDEO

Anchetă la o școală din municipiul Suceava, după ce un elev a fost pălmuit de un profesor chiar în fața tuturor colegilor. Imaginile au fost surprinse cu telefonul mobil de un alt elev din aceeași clasă, iar ulterior au ajuns în mediul online.

Incidentul s-a petrecut la Școala Gimnazială Nr. 6 la una din orele de engleză de la începutul acestei săptămâni. Totul ar fi plecat de la faptul că profesorul le-a cerut, în repetate rânduri, elevilor clasei a opta să nu mai folosească telefoanele mobile în timpul orei. Elevul pălmuit nu a dat curs cerinței și a fost chemat în fața clasei, unde dascălul și-a pierdut cumpătul și l-a admonestat atât fizic, cât și verbal.

Directorul școlii unde a avut loc incidentul a precizat că a discutat cu profesorul, iar acesta a spus că regretă totul. Dascălul, care mai are un an până la pensie, nu a mai fost implicat niciodată în astfel de evenimente.

Cazul va fi analizat în Comisia de Disciplină, iar după ce se va discuta cu elevii, cu părinții, dar și cu profesorul se va lua o decizie. Pe de altă parte, reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Suceava au menționat că până în prezent nu a fost depusă nici o plângere din partea părinților, dar chiar și așa va fi anunțată Poliția pentru a lua măsurile care se impun.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Alexandru Neagu