Confidenţialitate

SUA: O gradină zoologică va putea fi vizitată din mașină

În statul American Texas, gradina zoologică din San Antonio a anunțat că va permite vizitatorilor să vina să observe animalele, din interiorul mașinilor lor.

Practic, este vorba despre așa-numit sistemul de drive-thru, implementat de restaurantele de tip fast food sau unele farmacii, potrivit CNN.

Vizitatorii vor putea trece cu mașina printre locurile unde sunt găzduite animalele și vor putea vedea lei, tigri sau ursi. În plus, la bordul mașinii vor primi un ghid audio cu ajutorul căruia vor afla informații despre animalele grădinii zoologice. De asemenea, vizitatorii vor putea cumpăra, din anumite puncte, gustări și sucuri.

Managerului grădinii zoologice, Tim Morrow spune că este un mod ingenios de a permite vizitatorilor să vadă animalele, iar pe măsură ce masurile restrictive vor fi ridicate, oamenii vor putea merge veni din nous a viziteze gradina, în mod normal.

Gradina zoologică a fost închisă pe 14 martie, din cauza pandemiei de coronavirus, iar acest lucru a afectat grav bugetul acesteia.

Noua modalitate de vizitare a grădinii zoologice, le va permite angajaților să aibă în continuare grija de animale.
Biletele costă între 32 și 60 de dolari.

Vizitele fuseseră gândite doar pentru acest weekend, dar biletele s-au epuizat în doua ore de la punerea lor în vânzare. Așa că reprezentanții grădinii zoologice au extins vizitele. Până pe 17 mai vor avea loc zilnic.

Sursa foto: Facebook San Antonio Zoo