Confidenţialitate

SUA: O femeie a descoperit că a câștigat 3 milioane de dolari la loterie, după ce a verificat secțiunea „Spam” din mailul său

O femeie din Statele Unite a aflat că a câștigat 3 milioane de dolari la loterie după ce a verificat secțiunea „Spam” a mailului. Căuta un email de la altcineva și l-a descoperit întâmplător, scrie BBC.

Laura Spears, în vârstă de 55 de ani, a cumpărat online un bilet la loterie după ce a văzut că premiile de la Mega Millions au ajuns la valori de câteva sute de milioane de dolari.

„Câteva zile mai târziu, încercam să găsesc un mail de la cineva, așa că am verificat și secțiunea de spam. Cu ocazia asta am descoperit și mailul de la loterie, în care am fost anunțată că am câștigat un premiu”, a spus aceasta.

„Nu-mi venea să cred ce citesc, așa că m-am logat pe contul de loterie pentru a confirma vestea”, a adăgat Laura Spears.

Cu 3 milioane de dolari câștigați, femeia spune că vrea să se retragă din activitate și adaugă că își va verifica mult mai des contul de email.

„Am adăugat deja loteria din Michigan la lista de favorite pentru orice eventualitate, în caz că sunt atât de norocoasă încât să mai primesc un mail în legătură cu un alt premiu”, a mai spus femeia.

Prețul unui bilet este de doar 2 dolari.

Cea mai mare sumă câștigată la o astfel de loterie a fost în 2018. Atunci, un jucător din Carolina de Sud a câștigat 1,6 miliarde de dolari.

Autor: Narcis Roșioru

Sursa foto: michiganlottery.com

Citește și: REPUBLICA FANTASTICĂ ROMÂNIA: Fabricile de lucrări de licență, masterat sau doctorat prosperă pe internet