SUA, Cleveland – Un baiat in varsta de 12 ani, care avea asupra sa un pistol de jucarie, a fost ucis de politisti

Cei doi polițiști au realizat că băiatul de 12 ani avea asupra sa un pistol cu bile, care seamăna cu unul real, semiautomat.

Un băiat în vârstă de 12 ani, care avea asupra sa un pistol de jucărie a fost ucis de polițiști în Cleveland, Statele Unite. Se pare că aceștia au fost anunțați prin telefon de o persoană care a declarat că arma este probabil de jucărie.

Doi polițiști au intervenit sâmbătă într-o zonă de joacă din orașul american Claveland. Aceștia au fost semnalați telefonic cu privire la prezența unei persoane înarmate care lua la țintă trecătorii, spune comunicatul poliției.

Era vorba de un băiat de 12 ani ce avea asupra un pistol ce semăna cu o armă letală. Oamenii legii i-au cerut băiatului să ridice mâinile, moment în care acesta le-a dus spre șold pentru a lua pistolul. Polițiștii au deschis focul și l-au împuscat pe copil în piept.

Cei doi polițiști au realizat că băiatul de 12 ani avea asupra sa un pistol cu bile, care seamăna cu unul real, semiautomat.

Copilul a murit o zi mai târziu, la spital.

Unul dintre polițiștii care au intervenit are mai puțin de un an experiență, iar celălalt era angajat in Poliție de 10 ani, potrivit unor oficiali.