Confidenţialitate

SUA: Cinci persoane au murit din cauza uraganului Florence

In SUA, cel puţin cinci oameni, între care o mamă şi bebeluşul ei, au murit în Carolina de nord din cauza furtunii Florence.

Un copac a căzut peste casa lor. Tatăl a fost transportat la (Centrul Medical Regional din Hanover) cu leziuni”, a postat pe Twitter poliţia locală.

Furtuna a lovit ţărmurile statului Carolina de nord din sud-estul SUA, a fost retrogradată vineri după amiaza de la uragan de categoria 1 la furtună tropicală şi se îndrepta încet către Carolina de sud.

“În oraşul Hampstead, echipajele de urgenţă care se deplasau către o locuinţă în urma unui apel privind o persoană care a suferit un atac cardiac, au găsit drumul blocat de copacii căzuţi. Când au ajuns la adresă, femeia era decedată”, a declarat Chad McEwen, directorul adjunct al comitatului Pender.

Cea de-a patra persoană care a murit a fost un bărbat din comitatul Lenoir care conecta un generator, a transmis biroul guvernatorului Roy Cooper. Un alt bărbat  care ieşise afară să verifice ce fac câinii lui, a decedat, au declarat oficialii.