Confidenţialitate

SUA: Analiștii se așteaptă la vânzări record de Cyber Monday | AUDIO

În Statele Unite, analiștii se așteaptă la vânzări record astăzi de Cyber Monday, ziua în care se fac reduceri la diverse produse, în special electronice. Vânzările ar urma să depășească 11,2 miliarde de dolari.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Este considerată cea mai importantă zi a cumpărăturilor pe internet din SUA – la reducere sunt produse precum televizoarele, telefoanele, hainele și accesoriile.

În ciuda prețurilor în creștere, analiștii se așteaptă la vânzări și mai mari decât de Black Friday în acest an, când americanii au cumpărat produse în valoare de peste 9 miliarde de dolari. Estimările aparțin companiei Adobe Analytics, care analizează tranzacțiile făcute pe mai multe site-uri.

Practic, anul acesta de Cyber Monday vânzările ar urma să fie cu peste 5 procente mai mari. Anul trecut procentul a fost în scădere cu aproape un procent și jumătate față de cel din anul precedent. De această dată ar urma ca americanii să profite de noile reduceri și practic să revină la obiceiurile de consum de dinainte de pandamie.

Printre discounturile oferite de site-uri sunt de până la 40% reducere la jucării și decorațiuni de Crăciun, notează agenția Reuters. La laptouri și televizoare reducerile sunt de sute de dolari.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Românii vor piscină, spa și centre de masaj, de 1 Decembrie. Multe hoteluri cu aceste facilități sunt rezervate complet | AUDIO