Confidenţialitate

Studenții de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca vor avea parte de o masă caldă gratuită pe zi dacă se vaccinează | AUDIO

Studenții de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca vor avea parte de o masă caldă gratuită pe zi dacă se vaccinează în perioada următoare. Facilitatea va fi acordată pe toata durata lunii noiembrie, dar ea va fi extinsă, cel mai probabil, și în decembrie.

Masa gratuită la cantinele universității este în valoare de 12 lei pe zi. Aceasta se va acorda tuturor studenților care fac dovada efectuării schemei complete de vaccinare cu ambele doze până în 20 octombrie, sau au 10 zile trecute de la ultima doză în funcție de vaccin.

Dacă valoarea mesei depășește 12 lei, studenții vor plăti numai diferența. Cei care nu vor reuși să se vaccineze până la termenul stabilit au posibilitatea de a beneficia de masa caldă în luna decembrie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Universității Tehnice, Mirela Boțan, vor beneficia de această facilitate toți studenții, indiferent dacă sunt sau nu cazați în cămine. Începând de săptămâna viitoare, va fi deschis un centru de vaccinare într-unul din campusurile universității, asta pe lângă faptul că studenții au la dispoziție și teste gratuite. Până la această dată, circa 60 la sută dintre studenții universității sunt vaccinați anti-Covid.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Sandu Mureșan