StudentFest, în mai la Timișoara

StudentFest, cel mai mare festival studențesc de artă și cultură din România, organizat anual de către Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT), sărbătorește anul acesta 25 de ani de existență și se va desfășura în perioada 19 – 28 mai 2016, la Timișoara.

Festivalul oferă tinerilor artişti posibilitatea de a se exprima liber, de a se dezvolta profesional, dar şi de a se promova. Astfel, dacă ești tânăr artist și cauți o rampă de lansare, te poți înscrie, până la 20 aprilie 2016, pentru a participa la StudentFest împreună cu creațiile tale.

 StudentFest are ca scop promovarea tinerilor artiști din sfere cât mai diverse. Astfel, cei care au idei și proiecte proprii în domeniul artă și cultură, pe care ar dori să le promoveze prin participarea la o secțiune a StudentFest, se pot înscrie până la data de 20 aprilie 2016 completând formularul de pe site-ul www.studentfest.ro, la secțiunea artiști. Prin cele 15 secțiuni din acest an, Arhitectură, Arte stradale, Arte video, Ceramică, Dans, Design vestimentar, Experimentarium, Fotografie, Grafică, Literatură, Muzică, Pictură, Publicitate, Sculptură și Teatru, festivalul dorește să le ofere tinerilor talentați din cât mai multe domenii posibilitatea de a se face remarcați.

„Ediția aniversară cu numărul 25 își propune să aducă în atenția publicului timișorean și nu numai importanța omului în evoluția artei și culturii.

Suntem tineri, entuziaști și dorim să avem un festival de excepție anul acesta, te invităm ca voluntar, ca artist sau pur și simplu ca om ce apreciază arta și cultura, să fii alături de noi la StudentFest 25!”, Mădălin Pătrașcu, organizatorul StudentFest 25.

Începând cu anul 2015, un juriu internațional format din experți în artă, cultură, afaceri și în sectoarele politice oferă festivalurilor prestigioase din Europa certificarea de festival european EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe).

StudentFest face parte dintre primele festivaluri europene care au obținut această recunoaștere, calitatea festivalului fiind apreciată la nivelul întregului continent.

Informații suplimentare pot fi găsite pe  site-ul www.studentfest.ro sau pagina de Facebook https://www.facebook.com/studentfest.ro.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS