Stockholm: Azi se deschide muzeul dedicat legendarei trupe ABBA

Printre alte obiecte care amintesc de activitatea trupei, fanii vor putea cânta chiar, în mod virtual, alături de cei 4 membri.

Motiv de bucurie pentru fanii legendarei trupe ABBA – azi la Stockholm, se va deschide un muzeu dedicat formației suedeze.

În clădirea acoperită cu lemn deschis la culoare vizitatorii pot admira costumele pe care cei 4 le-au purtat pe scenă, piese de colecție, discuri de aur și alte elemente care aduc aminte de activitatea grupului suedez. Intr-o sala dedicata piesei de succes ‘Ring Ring’ se va găsi și un telefon al anilor ’70.

Doar cei patru membri ai formatiei ii stiu numarul. Directorul muzeului spunea că fanii care vor vizita muzeul din Stockholm nu vor veni doar pentru cântecele trupei ABBA – pe care le știu pe de rost – ci pentru a retrăi anii de activitate ai formației, care nu a apărut pe scenă din 1982.

Cei patru membri ABBA s-au angajat in proiectul muzeului – unul dintre ei este chiar presedintele Comitetului de Administratie. Majoritatea biletelor puse în vânzare pe Internet s-au vândut în străinătate.