Știrile zilei de 13 iulie în 30 de secunde – VIDEO

Europa FM vă prezintă cele mai importante evenimente ale zilei de luni, 13 iulie:

VICTOR PONTA, INCULPAT – Procurorii anticorupţie vor să pună sechestru pe averea premierului Victor Ponta. Acesta a fost chemat în această dimineaţă să dea explicaţii în legătură cu cele 19 infracţiuni de care este acuzat în Dosarul Turceni-Rovinari.

GRECIA, APROAPE SALVATĂ – Dupa discutii care au durat peste 17 ore, Antena si creditorii internationali au ajuns la un acord de salvare a Greciei.

Atena ar urma să primească în schimb împrumuturi de aproximativ 80 de miliarde de euro, în următorii trei ani.

Până miercuri, Parlamentul din Atena trebuie să aprobe reforma pensiilor şi majorarea TVA – EXACT măsurile respinse de greci la referendumul de săptămâna trecută.

IOHANNIS, LA MADRID – Oficialii de la Madrid au lăudat comunitatea de români dar s-au ferit să promită schimbarea regimului de obținere a cetățeniei spaniole, care presupune renunțarea la cetățenia română.

LUARE DE OSTATICI  Luarea de ostatici din magazinul Primark din apropiere de Paris s-a încheiat fără victime. 18 persoane au fost evacuate din magazin – la finalul unei crize care a durat 4 ore. Cei trei autori ai luării de ostatici au reușit să fugă și sunt căutați acum de poliție.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS