Confidenţialitate

Ştirile zilei de 10 februarie 2016 în 30 de secunde – VIDEO

Europa FM prezintă cele mai importante ştiri ale zilei de miercuri, 10 februarie, într-un rezumat video de 30 de secunde:

CONDAMNARE ISTORICĂ – Alexandru Vișinescu, primul comandant de penitenciar din perioada comunistă a fost condamnat definitiv la 20 de ani de închisoare, pentru crime împotriva umanității.

ALERTĂ ÎN ARGEȘ – 12 copii diagnosticați cu o toxină care le distruge rinichii au fost internați la Spitalul Marie Curie din București. Autoritățile argeșene îi sfătuiesc pe părinții care au copii de până la 2 ani să vină cu ei la medicii de familie.

DETURNARE FONDURI EUROPENE – DNA cere arestarea deputaților Mădălin Voicu și Nicolae Păun, într-un dosar privind deturnare de fonduri europene. Prejudiciul: peste 27 de milioane de lei. Șeful ANAF, Gelu Diaconu, a fost și el pus sub acuzare.

PROCES PIERDUT – OTP Bank a mai pierdut un proces cu clienții și trebuie să modifice acum toate contractele de credit ipotecar ce conțin clauze abuzive.

CAZUL BODNARIU – Autoritatea pentru Protecția Copilului din Norvegia i-a chemat pe românii dintr-o localitate la o întâlnire în timpul căreia a încercat să-i liniștească, după preluarea celor cinci copii ai familiei Bodnariu.