Ştirile zilei de 1 decembrie 2015 în 30 de secunde – VIDEO

Pe 1 Decembrie 2015, Europa FM a pregătit o ediţie specială a emisiunii România în Direct la care Dacian Cioloş şi Laura Codruţa Kovesi au răspuns întrebărilor ascultătorilor Europa FM, oferindă multe informaţii devenite ştiri şi subiecte de dezbatere. Mai jos regăsiţi un rezumat video în 30 de secunde al principalelor evenimente de marţi, 1 decembrie.

97 DE ANI DE LA MAREA UNIRE – “Schimbarea în România trebuie să înceapă cu fiecare dintre noi”, a declarat la Europa FM premierul Cioloș. El a pledat pentru o implicare civică mai largă în afacerile curente ale țării.

EFECTUL “COLECTIV”– Klaus Iohannis a făcut referire la incendiul soldat cu 60 de victime din clubul Colectiv. Acest eveniment a arătat o “profundă dorință de schimbare”, a spus președintele României.

SOLICITARE – Procuroarea-șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, crede că ANAF ar trebui să devină mai eficientă cînd vine vorba să recupereze prejudiciile din dosare de corupție.

ATENTAT? – SRI susține că a dejucat un atentat în județul Covasna. Un membru al unei grupări extremiste maghiare s-ar fi pregătit să detoneze o bombă la Tîrgu Secuiesc.

MAJORĂRI – 1 decembrie cu salarii mai mari pentru toți bugetarii. În învățământ, lefurile se majorează cu 15%. Ceilalți bugetari vor primi 10% în plus.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS

Articole Similare