Confidenţialitate

Știrea bravo: Donații pentru aparatura necesară Spitalului Marie Curie

Astăzi îi spunem din tot sufletul BRAVO medicului Cătălin Cîrstoveanu, de la Spitalul Marie Curie. Este șeful secției de neonatologie din cadrul Spitalului Marie Curie din București și a făcut multe minuni până acum, salvând copii și luptându-se ca spitalul în care lucrează să fie dotat cu aparatura cea mai performantă.

Un medic dăruit.

Zilele astea a mai făcut o minune. La spitalul în care lucrează a fost adus un băiețel de câteva luni, Cristian, care avea probleme complicate la rinichi și nu răspundea la dializa clasicp. Șansele să se facă bine erau minime, pentru că doar un aparat performant, pe care spitalul nu îl are, îl putea ajuta puțin.

Doctorul Cârstoveanu nu s-a lăsat bătut, a reușit să împrumute aparatul din străinătate și acum micuțul Cristian e pe drumul bun, rinichii și plămânii au început să funcționeze mai bine.

Domnul doctor, care știe că a pierdut anul trecut cel puțin 15 copii pentru că nu a avut acest aparat – roagă opinia publică să facă donații ca să poată achiziționa pentru spitalul Marie Curie acest aparat.

Orice sumă, oricât de mica, este importantă.

Se pot face donații aici- http://genesis.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=1365

S-au strâns până acum 500 de lei, putem mai mult de atât!