Confidenţialitate

Stevie Wonder va produce o piesă de teatru pe Broadway

Stevie Wonder, în vârstă de 64 de ani, renumit pentru piesele de succes ‘Superstition’, ‘I Just Called to Say I Love You’ şi ‘My Cherie Amour’, va produce o piesă de teatru pe Broadway şi muzica pentru un serial TV despre sclavie.

Şeful NBC Entertainment Bob Greenblatt, care este creierul din spatele piesei de teatru şi al miniseriei, a declarat vineri că l-a rugat pe Stevie Wonder să creeze coloana sonoră.

‘Suntem tot mai mult în căutarea de proiecte care pot fi carcaterizate drept adevărate evenimente de televiziune, iar aceste poveşti reale uimitoare despre bărbaţi şi femei curajoase care au găsit dragostea, în ciuda urii şi sclaviei, sigur pot fi astfel de evenimente.

Mai mult, ideea de a avea şi un musical pe Broadway cu Stevie Wonder este foarte interesantă, pentru că vrem să extindem aria de acoperire a subiectelor abordate în domeniul pieselor de teatru pe care le montăm. Suntem foarte încântaţi că aceşti producători au vrut să aducă aceste proiecte atât de importante în cadrul companiei noastre’, a declarat Greenblatt.