Steven Tyler își lansează primul single din cariera solo: Love is your name – VIDEO

Steven Tyler, solistul Aerosmith, ia o pauză de pe scena rock pentru a se ocupa de un album solo. Primul single de pe acest album este Love is Your Name și are parte de un videoclip cu o tentă country și hippy.

Videoclipul este filmat în natură, tipic pentru acest gen de muzică, iar eșarfele colorate a lui Steven Tyler sunt omniprezente. Merită menționat că aceste eșarfe au devenit un fel de brand personal pentru Steven Tyler. În clip mai apare o femeie îmbrăcată în alb, un fel de ”muză”, pe care Tylor a descris-o ca fiind ”chic ca o țigancă”.

”A devenit clar pentru mine că Steven face un album country. Își urmează muza, așa cum a făcut toată cariera lui”, a declarat Trey Fanjoy, regizorul clipului, citat de contactmusic.com.

Totodată, Steven Tyler dezvăluie că vine dintr-o familie care mereu era în turnee (făcând referire la Aerosmith), că a crescut cu un raton – care îi era animal de companie – și o praștie, dând de înțeles că aceste lucruri l-au îndemnat să facă acest album solo cu influențe country.

Piesa a fost produsă de Dann Huff, care colaborează și cu alte fromații precum Faith Hill, Megadeth și Rascal Flatts. Albumul este înregistrat într-un studio din Nashville, Tennessee și urmează să fie lansat înspre sfârșitul acestui an.

Steven Tyler este solistul uneia dintre cele mai de succes trupe din istoria muzicii rock: Aerosmith. Cu hit-uri precum ”I don’t wanna miss a thing” și ”Crazy”, formația americană a reușit să vândă peste 150 de milioane de albume.