Confidenţialitate

Ștefan Mandachi pune la dispoziție hotelul său de 4 stele pentru cadrele medicale și polițiștii care interacționează cu bolnavi sau suspecți de coronavirus

Ștefan Mandachi își pune la dispoziție hotelul de patru stele din Suceava pentru medicii, asistenții medicali sau voluntarii din spitale din județul Suceava, care au interacționat cu bolnavi sau suspecți de coronavirus, dar și polițiștilor, jandarmilor sau altor cadre militare care interacționează cu cetățeni contaminați cu coronavirus.

Ofer gratuit hotel Mandachi (eu nu încasez nimic, nicio subvenție pentru carantină și nu compensez nimic cu niciun organ al statului) pentru medici/ asistenți medicali/ voluntari în spitale, care au interacționat cu bolnavi/suspecți de Coronavirus de la Spitalul Județean și a oricăror alte spitale orășenești sau sătești dimprejur. Sunt mulți eroi din spitale care știu că sunt deja contaminați și nu vor să-și infecteze familiile, dar n-au unde să doarmă. Cartelele camerelor se iau de la Spital. Sunați la numărul de la recepție hotel și vă redirecționează recepționera.

Pentru polițiști, jandarmi și alte cadre militare care interacționează cu cetățeni contaminați cu Coronavirus care nu respectă legea (fug din spitale, patrulează liniștiți pe străzi, nu respectă regimul de carantină)”, anunță antreprenorul pe pagina lui de Facebook.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3178395902212400&set=a.208756302509723&type=3

FOTO: Cătălin Urdoi