Confidenţialitate

Ştefan Lungociu, invitat să se alăture echipei Europa FM – GALERIE FOTO

“Internul lui George Zafiu”, aşa cum l-aţi cunoscut pe  Ştefan Lungociu în ultima lună, a primit joi, 30 aprilie, invitaţia de a se alătura echipei Europa FM. După ce a reuşit să ne convingă de pasiunea lui pentru radio şi Europa FM, Ştefan a fost luat prin suprindere în cea care credea că va fi ultima lui emisiune “Clubul de Seară”.

Pentru că a arătat că este un om de milioane, pasionat de Europa FM, joi, Toader Păun i-a propus lui Ştefan să i se alăture pentru a realiza împreună emisiunea. Dar la prima deschidere de microfon, totul s-a schimbat.

George Zafiu a intrat în studioul Europa FM pentru a-i propune lui Ştefan Lungociu, în direct, să se alăture familiei Europa FM. Fără să stea pe gânduri, Ştefan a spus “DA”, pentru ca mai apoi să primească mesaje de susţinere de la părinţii şi fratele său, cuvintele acestora reuşind să-i inunde ochii cu lacrimi.

Nu a fost singurul care s-a lăsat răspus de emoţii, George Zafiu şi Toader Păun arătându-şi şi ei latura sensibilă, în direct la Europa FM.

Citeşte aici jurnalul de intern ţinut de Ştefan Lungociu

Astfel își prezenta Ștefan Lungociu, pe 1 aprilie 2015, începutul aventurii sale la Europa FM:

”Trebuie să recunosc din start că nu am avut cel mai spectaculos mesaj trimis lui George Zafiu la provocarea lansată de el. Am scris textul, am aruncat un click pe send, după care mi-am văzut de treabă. După ce am văzut postarea lui George, ieri pe blog, am ramas mut. Și de aici în colo timpul s-a scurs mai ceva ca nisipul printre degete.

2:13 min… 3:22 min… 4:05 min… Parcă prea repede a trecut seara și parcă emoțiile sunt din ce în ce mai puternice. Teama mă cuprinde… Teama de necunoscut, teama de nou, teama de tot ce are să fie în următoarele zile. Nu mai e timp de stat. Trebuie să pun bagajul în mașină și să o iau din loc pentru că doar două ore jumătate și aproape 200 de km mă despart de București și implicit de Europa FM. Opt grade în termometre, ploaie, iar timpul trece mai repede decât kilometrii adunați de la plecare. Atâtea gânduri, atâtea emoții și nici nu știu cum am ajuns la sediul Europa FM.

Nu știu unde dorm, unde mănânc, ce-i cu mine în orașul ăsta. Tot ce știu este că vreau să mă las purtat de val. Vreau să profit de fiecare minut ce îl petrec alături de toți cei de aici.

Încântat de cunoștință, sunt Ștefan Lungociu, internul de la Europa FM!