Ştefan Bănică nu renunţă la tradiţia concertelor de Crăciun

Ştefan Bănică susţine, pentru al 13-lea an consecutiv, concertele de Crăciun de la Sala Palatului.

Cu 51 de concerte de Crăciun sold-out, susţinute la Sala Palatului din 2002 şi până în prezent, peste 255.000 de spectatori doar la concertele de Crăciun, cu 15 discuri de autor lansate, vândute în peste 500.000 de exemplare, cu o carieră de peste 25 de ani în muzică, teatru, film şi televiziune, Ştefan Bănică şi-a propus să păstreze tradiţia şi în 2014.

‘Suntem în al 13-lea an consecutiv, iar primul concert din anul 13 va fi cel cu numărul 52 din istoria show-urilor mele de Crăciun. Anul acesta, poate mai mult ca niciodată, vom avea surprize de proporţii. Deşi, pentru mulţi, 13 e perceput ca un număr cu ghinion, pentru mine a fost întotdeauna unul norocos.

În cadrul spectacolelor de Crăciun voi cânta piese noi, în premieră pe scena Sălii Palatului, cântece încă neînregistrate în studio, dar şi melodii pe care publicul le aşteaptă în fiecare an.

Vă invit şi anul aceasta să petrecem împreună momente magice, alături de cei dragi, care să rămână în memoria noastră afectivă, pentru că «doar o dată-i Crăciunul».

Vino la Sala Palatului pe 12 şi 13 decembrie, să intrăm în atmosfera de poveste a Crăciunului şi să strigăm împreună «Ho, ho, ho!»’, invită fanii Ştefan Bănică.

Biletele pentru concertele lui Ştefan Bănică se găsesc la Sala Palatului, Teatrul Naţional, librăriile Adevărul, Mihai Eminescu, Humanitas, Cărtureşti, staţia de Metrou Unirii 1, magazinele Orange, Vodafone, Domo, Germanos, Diverta, în oficiile Poştei Române, magazinele Inmedio semnalizate ‘Bilete.ro’, dar şi online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, eventim.ro, iabilet.ro, bilet.ro.