Ştefan Bănică Jr. va susţine două concerte sub titlul “Te iubesc, femeie! “, pe 4 şi 5 martie, la Bucureşti – VIDEO

Ştefan Bănică Jr. va susţine două concerte acustice, intitulate “Te iubesc, femeie!”, pe 4 şi 5 martie, de la ora 19:30, la Circ & Variete Globus din Bucureşti, informează organizatorii evenimentelor.

În cadrul concertelor “Te iubesc, femeie!” Ştefan Bănică Jr. îşi propune să aducă “un buchet cu cele mai frumoase cântece de dragoste” lansate de-a lungul carierei sale. Spectacolele sunt dedicate în special doamnelor şi domnişoarelor, însă la cele două show-uri sunt aşteptaţi şi domnii pentru a sărbători împreună Ziua Internaţională a Femeii.

Concertele acustice marca Ştefan Bănică Jr. se vor desfăşura pentru al şaselea an consecutiv. Din cadrul show-urilor nu vor lipsi invitaţii speciali şi momentele inedite şi emoţionante.

“Concertele acustice din martie sunt aşteptate de fiecare dată de mine şi trupa mea, pentru noi reprezintă esenţa muzicii pe care o cântăm, întoarcerea la rădăcini, la momentul în care au fost create piesele. Concertele ‘Te iubesc, femeie!’ sunt cadoul meu special pentru doamne şi domnişoare, cu prilejul Zilei Femeii, concerte în care cântăm cele mai frumoase cântece de dragoste din repertoriul meu, mai cunoscute sau mai puţin cunoscute. Este, poate, cea mai bună ocazie de a-mi reorchestra piesele în maniera acustică şi de a obţine un sunet cald, cu un mesaj pe măsură, care să meargă direct la sufletul celor care ascultă. Stăm jos, pe scaune, foarte aproape de public, iar această intimitate, care se creează între noi şi cei din sală, n-o mai întâlnim la celelalte concerte pe care le avem pe parcursul anului”, spune Ştefan Bănică Jr. .

Biletele pot fi achiziţionate de la Circ & Variete Globus, Sala Palatului, Librăriile Adevărul, Mihai Eminescu, Humanitas, Cărtureşti, staţia de metrou Unirii 2, magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, Flanco, Diverta, din oficiile Poştei Române, din magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi online, pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.iabilet.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.eventim.ro.