Stefan Banica a lansat videoclipul ‘Nu e prea tarziu’

Stefan Banica, unul dintre cei mai importanti si iubiti artisti din Romania, a lansat în urmă cu câteva zile, în emisiunea ‘Europa Express’ piesa ‘Nu e prea tarziu’.

Piesa reprezinta primul single de pe viitorul album semnat Stefan Banica, material discografic ce va fi lansat in toamna acestui an.

Săptămâna trecută artistul a lansat si videoclipul piesei ‘Nu e prea tarziu’, pe care acesta l-a filmat chiar in studio, in timpul inregistrarii single-ului.

Alaturi de Stefan Banica si-ntreaga sa echipa s-a aflat si o fana din Bucuresti, care a avut ocazia sa asiste si sa urmareasca, pas cu pas, tot procesul inregistrarii noului cantec semnat Stefan Banica.

‘Nu e prea tarziu’ e un cantec de dragoste in care am pus accent pe stare, emotie si versuri. Chitara electrica are un sound aparte si imbraca piesa intr-un stil vintage. Consider ca e un cantec binevenit in peisajul muzical actual si sper sa va placa, sa-l fredonati! In plus, vreau sa le multumesc tuturor celor care imi scriu, care sunt alaturi de noi si celor cu care interactionez pe pagina mea de facebook.’ a adaugat artistul.

Click aici pentru a urmări videoclipul piesei ‘Nu e prea tarziu’,