Steaua si Dinamo au castigat amicale ‘cu peripetii’in Turcia

Ambele meciuri din Antalya au fost intrerupte

Steaua i-a invins cu 1-0 pe ungurii de la Debrecen, intr-o jumatate de amical jucat in stagiul din Turcia. Meciul s-a oprit la pauza din cauza ploii torentiale ca inundat terenul, iar golul a fost marcat de Bicfalvi cu un sut plasat la vinclu. Pana la meciul de saptamana viitoare cu Twente din Europa League, Steaua se va pregati pe un teren din Buftea.

Dinamo i-a invins cu 2-1, tot in Antalya, pe bulgarii de la TSKA Sofia, in finala turneului ‘Taurus Cup’, si aceasta partida a fost intrerupta, dar de o bataie generala spre final.

‘Alb-rosii’ au deschis scorul prin Laurentiu Rus apoi adversarii au egalat dupa un penalty transformat de fostul atacant al Bistritei: Junior Moraes, iar victora a fost adusa de Alexe in partea a 2-a. In minutul 86 Rus a avut o intrare urata la alt brazilian al bulgarilor – Michel Platini, iar acesta ‘n-a ramas dator’ si l-a lovit cu picioarele ‘in stil Martinovici’, apoi l-a facut KO cu un pumn in figura si pe Dragos Grigore.

Deasemenea, Adrian Markus, mijlocasul adus de curand de la FC Bihor, este suspect de o fractura de clavicula dupa duelul cu TSKA Sofia.

Si Petrolul Ploiesti a mai castigat un amical in Antalya: 4-0 cu cehii de la FC Slovacko. Pentru prahoveni au marcat Mustivar, Mihai Dina si Oprita de doua ori. Pandurii Tg. Jiu a pierdut cu 1-2 in compania lui Novi Pazar din Serbia, dupa ce a marcat prin Tataru, iar Lemnaru a ratat un penalty. In fine ‘U’ Cluj se intoarce cu o ultima victorie in tara: 1-0 cu slovacii de la Spartak Trnava – gol Claudiu Niculescu, iar FC Brasov a facut 2-2 cu Beroe Stara Zagora din Bulgaria.