Steaua renunță la Hamroun, îi aduce pe Antonio Jakolis și Wilfred Moke

Steaua și-a definitivat lotul cu care va evolua în grupele Europa League. “Roș-albaștrii” au mai transferat astăzi doi jucători – pe mijlocașul croat Antonio Jakolis de la CRF Cluj și pe tînărul apărător francez Wilfred Moke de la FC Voluntari.

Jakolis are 24 de ani – el a marcat 8 goluri în 63 de partide jucate pentru ardeleni. În vîrstă de 21 de ani, Moke este un jucător polivalent, ce poate evolua atît ca fundaș central, cît și ca mijlocaș.

Steaua l-a adus ieri și pe Edi Stăncioiu de la ASA Târgu Mureș. Portarul de 35 de ani îl înlocuiește pe Valentin Cojocaru, care a fost cedat în liga secundă italiană, la Crotone.

“Roș-albaștrii” au renunțat și astăzi la un jucător – algerianul Hamroun a fost cedat sub formă de împrumut în Qatar, la Al Sadd. Steaua s-a ales în urma acestei tranzacții cu un milion de euro, sumă ce s-ar putea dubla, în cazul în care mijlocașul de 27 de ani va fi cumpărat definitiv de arabi.

Astăzi expiră termenul pînă la care mai pot fi trecuți jucători pe lista UEFA. Steaua va evolua în Europa League în grupă cu Villareal, FC Zurich și turcii de la Osmanlispor.

 

foto: digisport.ro

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS