Status Quo vrea să descopere Bucureştiul înaintea concertului

Status Quo va interpreta la Bucureşti atât piese noi de pe albumul ‘Quid Pro Quo’ (2011), cât şi o parte dintre cele mai cunoscute single-uri lansate de-a lungul timpului.

Înaintea concertului de miercuri, trupa Status Quo este decisă să facă puţin turism prin Bucureşti. Membrii trupei Status Quo vor să cunoască Bucureştiul şi să se plimbe prin centrul oraşului. Acesta nu este prima vizită a trupei în România, este însă cea dintâi la Bucureşti, membrii formaţiei arătându-se extrem de interesaţi de arhitectura Capitalei.

‘Am auzit foarte multe despre Ceauşescu şi despre aşa-zisele sale «palate». M-aş bucura să avem timp să vizităm centrul şi puţin din Casa Poporului, despre care am auzit că este impresionantă’, a declarat solistul Francis Rossi.

Miercuri, la Sala Palatului, la ora 20.00 este programat să înceapă concertul trupei VH2, Status Quo urmând să urce pe scenă după o scurtă pauză.

Biletele mai pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria ‘Mihai Eminescu’ şi de la Sala Palatului, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de distanţă faţă de scenă: 95 de lei, 160 de lei, 225 de lei, 285 de lei, 385 de lei. Acestea vor putea fi achiziţionate şi în seara evenimentului, de la intrarea în sala de spectacol, în limita disponibilităţii.