“Star Wars: The Force Awakens”, începând de astăzi, în cinematografele din România – VIDEO

Cel mai recent film din franciza Star Wars, “The Force Awakens”, va fi lansat vineri pe marile ecrane din România, în format 3D, în variantă subtitrată şi dublată, IMAX 3D şi 4DX, în varianta subtitrată.

 

Pelicula face parte din a treia trilogie planificată din seria de filme Star Wars, continuând povestea care se petrece la 30 de ani distanţă faţă de episodul al şaselea “Star Wars: Return of the Jedi”, lansat în 1983.

Din distribuţia noului film fac parte, între alţii, Harrison Ford, Daisy Ridley, Carrie Fisher, Mark Hamill, Adam Driver, Peter Mayhew, Gwendoline Christie, Oscar Isaac şi Simon Pegg.

În “Star Wars: The Force Awakens”, Han Solo, interpretat de Harrison Ford, trece printr-o schimbare şi, dintr-un cinic al Forţei, devine un personaj care le spune eroilor că totul este adevărat. Practic, Han Solo nu îşi schimbă caracterul, e pur şi simplu mai înţelept şi nu aspiră la poziţia lui Obi-Wan Kenobi.

Rey, interpretat de Daisy Ridley, şi Finn, jucat de John Boyega, se întâlnesc pentru prima dată, iar acest lucru este ilustrat într-un scurt clip video transmis la ABC. Secvenţa cuprinde şi câteva imagini cu luptele epice cu câini, dar şi o privire de câteva secunde în camera de război a Alianţei Rebele.

Recent, publicaţia The Hollywood Reporter anunţa că peste 2.500 de actori, între care Ansel Elgort, Tom Felton, interpretul personajului Draco Malfoy din seria “Harry Potter”, şi Joshua Sasse, iubitul cântăreţei Kylie Minogue, s-au înscris pentru a participa la audiţiile pentru rolul Han Solo din următorul film din saga “Star Wars”, ce va fi lansat în 2018.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS