Confidenţialitate

#StamAcasa alături de Vlad Zamfirescu, în Clubul de Seară cu Toader Păun – VIDEO

Miercuri ne petrecem seara, în timp ce #StamAcasa, în compania actorului Vlad Zamfirescu, invitat în cel mai mare club din România, Clubul de Seară, alături de Toader Păun.

Vlad Zamfirescu, Şerban Pavlu, Marius Manole, Carmen Tănase și Nadiana Sălăgean interpretează rolurile unor actori izolaţi la domiciliu şi au înceăut un dialog, via Facebook & YouTube, fiecare din propria casă, despre criza creată de coronavirus. Totul se întâmplă în serialul online ”Discutabil”, a cărui premieră a avut loc la finalul lunii martie.

Regia este semnată de Vlad Zamfirescu. Construit pe tehnica sitcomului, serialul “Discutabil” va avea în primul sezon 12 episoade.

Scenariul “Discutabil” este scris de Alexandru Popa, autorul unor texte transformate în spectacole de teatru cu mare succes la public: “All Inclusive” (cu Mirela Oprişor, Medeea Marinescu, Diana Roman, Marius Manole şi Vlad Zamfirescu), “Pe o pânză de păianjen” (cu aceeasi echipă de actori), “Gigel” cu Gheorghe Ifrim (aflat în repertoriul Teatrului Bulandra), dar şi primul sezon al serialului “Ai noştri” de la Pro TV.

#StamAcasa alături de Vlad Zamfirescu, în Clubul de Seară cu Toader Păun, azi, de la ora 19, în direct la Europa FM și video live pe pagina de Facebook Radio Europa FM.