Sporturi extreme în centrul Bucureştiului – VIDEO

Vara aceasta, timp nouă weekend-uri, Șoseaua Kiseleff din Bucureşti a fost transformată în loc de mişcare şi relaxare. Cea de a 5-a ediție a proiectului estival de Via Sport a fost prima care a adus sporturile extreme mai aproape de bucureșteni. Sute de participanți au avut curajul să opteze pentru una dintre cele trei experiențe inedite propuse de Renault Kadjar, dovadă că tinerii sunt dornici de aventură.

Potrivit datelor centralizate de organizatori, peste 45% dintre participantii la evenimentele Via Sport au spus ”DA” provocării de a sări pe salteaua gonflabilă de la înălțimea de 6 metri, în timp ce alți 24% au ales să se cațere pe un perete de escaladă, iar 28% au avut curajul să practice bungee jumping.

Experienţele celor care acceptat provocările extreme Via Sport sunt surprinse în clipul video de aici:

Via Sport este un proiect început în 2010 în cadrul căruia, de vineri seara până duminica după-amiaza, pe Şoseaua Kiseleff, între Restauranul Doina şi Piaţa Victoriei, circulaţia maşinilor a fost oprită şi spaţiul a devenit loc liber pentru pietoni, aceştia fiind invitaţi să ia parte la o serie de evenimente şi provocări.