Confidenţialitate

Spitalul Județean Argeș va rămâne de la 1 decembrie cu un singur medic la ATI | AUDIO

Situație critică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. După mișcări de personal, unitatea va rămâne, de la 1 decembrie, doar cu 2 medici la Secția Anestezie Terapie Intensivă. Dintre aceștia, un singur medic se va afla în spital, celălalt fiind în concediu medical. Acesta ar trebui să deservească 12 săli de operaţie. Prefectul de Argeş a convocat o şedinţă pentru rezolvarea situației, dar niciun reprezentant al Consiliului Judeţean nu s-a prezentat.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Potrivit prefectului de Argeș, doar 2 medici vor mai deservi Secţia ATI a Spitalului Județean, începând cu 1 decembrie. Însă doar un medic va fi prezent la spital în perioada următoare, celălalt având probleme de sănătate.

„De la 1 decembrie, Spitalul Județean Argeș se va confrunta cu o situație specială. Va rămâne cu doi medici pe secția de Terapie Intensivă care vor servi 12 săli de operație. Din acești doi medici, unul este în concediu medical pentru că a făcut infarct”, a spus prefectul județului Argeș – Radu Perianu.

Prefectul județului Argeș a convocat o ședință pentru a găsi soluții, însă niciun reprezentant al CJ Argeș nu s-a prezentat

În acest context, Radu Perianu a convocat vineri o şedinţă pentru a găsi soluții, dar Consiliul Judeţean nu a trimis niciun reprezentant.

„Am convocat la Prefectură o șeidnță în care să încercăm să găsim o soluție pentru această situație. Din păcate, Consiliul Județean nu a trimis niciun reprezentant, președinte sau vicepreședinte care se ocupă de astfel de situații dat fiind importanța majoră pe care secția de Terapie Intensivă o are în cadrul spitalului. Atâta dezinteres mă umple de indignare”, a mai spus Radu Perianu.

Ședința a fost reprogramată pentru luni dimineaţă, a mai declarat prefectul de Argeș.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Noiembrie, luna dedicată diabetului. În România, 1 din 12 adulți suferă de această boală. Care sunt simptomele | AUDIO