Confidenţialitate

“Spider-Man: Far From Home” debutează în fruntea box office-ului nord-american | VIDEO

Lungmetrajul “Omul-Păianjen: Departe de casă/ Spider-Man: Far From Home” s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 93,6 milioane de dolari în weekendul premierei, potrivit Mediafax, care citează portalul Box Office Mojo.

Jon Watts regizează noua secvență din seria dedicată supereroului Marvel. Zendaya, Tom Holland, Samuel L. Jackson și Jake Gyllenhaal pun umor și acțiune în epopeea SF. Și, deși este film american, supereroul își face treaba în Europa de data aceasta, din Veneția prin Praga, Berlin, până la Londra și înapoi acasă la New York.

Liderul săptămânii trecute, animația “Povestea jucăriilor 4/ Toy Story 4”, de Josh Cooley, a coborât pe locul al doilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 34,3 milioane de dolari de vineri până duminică. A patra parte a francizei “Toy Story” beneficiază de vocile unor actori precum Joan Cusack, Tom Hanks, Patricia Arquette, Keegan-Michael Key și Keanu Reeves și prezintă povestea unei noi jucării, Forky, ce se alătură găștii lui Woody într-o nouă aventură.

Podiumul este completat de comedia “Yesterday”, regizat de Danny Boyle, cu Lily James, Himesh Patel și Ed Sheeran, despre o lume în care trupa The Beatles nu a existat niciodată, film care a avut încasări de 10,75 de milioane de dolari în weekend.