Confidenţialitate

Spectacolul pentru copii și părinți „Tărâmul din globul fermecat” – la Teatrul Apollo 111

Teatrul Apollo 111 – deschis în urmă cu două săptămâni – ne invită la un spectacol destinat părinților și copiilor despre o lume pe care toți ne-am imaginat-o, „tărâmul fermecat”. Aflăm ce se întâmplă când Crăiasa Zăpezii iese din poveste și îl invită pe ascultător într-un regat magic, cel din „globul fermecat” ( FOTO: Adi Bulboacă)

 „Tărâmul din globul fermecat”- după „Crăiasa Zăpezii” de H. C. Andersen

Kay și Gerda sunt doi frați care iubesc poveștile. Gerda îi  citește lui Kay câte una în fiecare seară, dar, când ajunge la povestea despre Crăiasa Zăpezii, care ar putea să înghețe orice copil doar printr-o sărutare pe frunte, se întâmplă ceva neobișnuit: Crăiasa iese din poveste și îl cheamă pe Kay în regatul ei din  Globul Fermecat.

Atunci începe o aventură plină de magie, pe  tărâmul unde florile si animăluțele vorbesc. Gerda pleacă în căutarea fratelui ei și va încerca să îl salveze din mâinile Crăiesei Zăpezii.

Producătorii spectacolului, echipa „Apollo 111”, spun că spectacolul îi va face și pe cei mari să redevină mici și să-și amitească de faptul că totul este posibil atunci când crezi în magie.

globul-fermecat

(Vlad Bîrzanu, Foto: Adi Bulboacă)


„E un spectacol pentru copii pe care îl recomand și adulților. Are o căldură specială. Putem vedea împreună, cea mai puternică magie din lume – de altfel, la indemâna oricui – e în inima noastră: iubirea e cel mai puternic combustibil al umanității”. Actorul Vlad Bîrzanu


Spectacolul este dedicat copiilor cu vârste peste 4 ani. Textul este inspirat de basmul „Crăiasa Zăpezii” de H. C. Andersen. Regia și dramatizarea sunt semnate de Iris Spiridon iar scenografia îi aparține Iulianei Vîlsan.

Din distribuție fac parte Ioana Mărcoiu, Vlad Bîrzanu, Ana Maria Moldovan, Ghighi Eftimie și Nicoleta Lefter.

 

 

1

Reprezentații – Teatrul Apollo 111

Sâmbătă, 10 decembrie, ora 11:00

Duminică, 11 decembrie, ora 11:00

Sâmbătă, 17 decembrie, ora 11:00

3 2

  „Tărâmul din globul fermecat”- după „Crăiasa Zăpezii” de H. C. Andersen

Regia și dramatizarea: Iris Spiridon

Scenografia: Iuliana Vîlsan

Multimedia: Kotki Visuals

Muzica originală: Ghighi Eftimie

 

Distribuție:

Ioana Mărcoiu

Vlad Bîrzanu

Ana Maria Moldovan

Ghighi Eftimie

Nicoleta Lefter

Producător: Apollo 111

globul-fermecat-2