Confidenţialitate

Spectacolul „Ochii care nu se văd”, difuzat de TVR 2 în memoria actriței Ilinca Tomoroveanu

Sâmbătă, de la ora 23.55, TVR 2 difuzează spectacolul „Ochii care nu se văd”, în regia lui Dan Necşulea, în care joacă actorii Ilinca Tomoroveanu, Mariana Buruiana, Raluca Penu, Dana Mladin, Mihai Voicu, Eugenia Bosanceanu, Virgil Andriescu, Mircea Albulescu, Ana Ciontea, Răzvan Vasilescu, Rodica Popescu-Bitănescu, Adrian Păduraru, Dodi Caian Rusu, Catrinel Paraschivescu, Dorina Done, Violeta Verbiuc și Monica Modreanu.

Imaginea este semnată de Edwiga Adelman, Victor Prunaru şi Constantin Chelba.

Actriţa Ilinca Tomoroveanu va fi înmormântată  sâmbătă, de la ora 13.30, la Cimitirul Bellu, a anunţat Teatrul Naţional “I.L. Caragiale” Bucureşti.

Televiziunea publică păstrează în arhiva mai multe piese de teatru în care a jucat și Ilinca Tomoroveanu, printre care„Nopţi în care nu se doarme” (regia: Domniţa Munteanu); serialul Tv „Ochii care nu se văd” (regia: Dan Necşulea); „Titanic Vals” (regia: Horea Popescu); „Comisarul şi înalta societate” (regia: Eugen Todoran); „Un fluture pe lampa” (regia şi adaptarea TV: Horea Popescu); „Moartea unui artist” (adaptare pentru televiziune: Horia Popescu); „Teatru cu bile” (spectacol de teatru filmat în studio, în regia lui Cornel Todea).