Confidenţialitate

Spectacolele “All Inclusive”, “Pe o pânză de paianjen” şi “Fa-mi loc” vor fi live online pe 18, 19 şi 20 iunie

ACTUALIZARE: Din motive tehnice, spectacolele  din perioada 16-21 iunie, care urmau să fie transmise video live online, au fost anulate.

Spectacolele de mare success “All Inclusive” şi “Pe o pânză de păianjen” vor fi transmise pentru prima oară online, pe 18 şi respectiv 19 iunie. Cele două piese de teatru au o distribuţie cu mare priză la public, ce ii include pe:  Marius Manole, Andi Vasluianu, Vlad Zamfirescu, Medeea Marinescu, Mirela Oprisor și Diana Roman. Spectacolele mai au şi alte elemente în comun: ambele au la baza texte semnate de Alex Popa şi sunt regizate de Vlad Zamfirescu.

Regalul teatral de week-end-ul viitor va fi completat si de comedia romantică “Fă-mi loc,” pe 20 iunie.

Pentru iubitorii genului “All Inclusive” nu are nevoie de prea multe cuvinte introductive: spectacolul se joaca din 2017, cel mai adesea cu casa închisă.

Pe o pânză de paianjen” a avut premiera in iulie 2019 şi a câstigat imediat un loc in topul preferintelor spectatorilor.  Povestea, descrisa cândva drept “dramă matrimonială cu un ‘twist’ cu boală mortală”, îmbină momentele comice, cu pasajele ce dau de gândit si cu răsturnările de situaţie surprinzătoare.

Fă-mi loc” este o frumoasă poveste de Craciun, ce încălzeşte inima publicului şi reaprinde speranţa în orice anotimp. O bijuterie a comediei franceze, pe un text de Anthony Michineau,  cu regia semnată de inegalabilul Radu Beligan.

Cele trei spectacole se joacă de ani buni în Bucureşti şi în ţară, iar din 2019 au ajuns şi pe scenele din Europa de Vest, cu subtitrare în limba engleză.

All Inclusive” va putea fi vizionat online pe 18 iunie de la ora 21.00, “Pe o pânză de paianjen” va fi live de la aceeaşi oră vineri 19 iunie, iar “Fă-mi loc” va fi live sâmbătă 20 iunie. Este prima data când cele trei spectacole vor putea fi văzute de acasă, în baza achiziţionării unui voucher disponibil pe Ticketstore.ro .

Spectacolele vor fi transmise live cu 6 camere profesionale.

Pentru detalii si programul complet urmariti https://www.facebook.com/cortina.ag.