Confidenţialitate

SPANIA: Fotbaliștii de la FC Barcelona s-au întors la club și își vor relua antrenamentele

Jucătorii lui FC Barcelona s-au întors astăzi în bazele sportive ale clubului, unde au fost testați pentru Covid -19.

După aflarea rezultatelor, se vor relua antrenamentele gradual.

În frunte cu Sergi Roberto și Ivan Rakitic, toţi jucătorii primei echipe au intrat începând cu ora 09:00 în centrul sportiv al clubului, după 53 de zile de la închiderea activităţii.

Componenţii lotului au fost supuşi la teste PCR individual şi la un examen medical rapid, care au durat circa 20 de minute, cu excepţia francezului Ousmane Dembele, care, după cum a explicat postul Cadena Ser, a fost scos de club din registrul La Liga după o accidentare de lungă durată la ischiogambieri şi nu a fost supus testului.

Alături de ei, o serie de jucători de la Barca B, Ansu Fati, Riqui Puig, Inaki Pena, Alex Collado, Ronald Araujo şi Ramon “Monchu” Rodriguez, au fost şi ei prezenţi miercuri dimineaţă la centrul sportiv al clubului catalan.

Odată ce rezultatele vor fi cunoscute, clubul “azulgrana” va reveni la antrenamente gradual, respectând toate indicaţiile autorităţilor sanitare, cu sesiuni individuale.

Campionatul de fotbal al Spaniei ar putea fi reluat la începutul lunii iunie, dacă criza de coronavirus se va stabiliza, acesta fiind obiectivul responsabililor ligii.

În momentul întreruperii sezonului, după etapa a 27-a, FC Barcelona era lider al clasamentului, cu un avans de două puncte faţă de Real Madrid.