Soţia lui Tom Hanks a dezvăluit că are cancer la sân şi că a suferit o dublă mastectomie

Rita Wilson, în vârstă de 58 de ani, care îşi luase concediu la începutul lunii aprilie de la piesa de pe Broadway ‘Fish in the Dark’, a anunţat vestea printr-un comunicat publicat de revista People.

Soţia lui Tom Hanks a explicat că primul test de cancer a avut rezultat negative, dar că a fost correct diagnosticată după ce a căutat o a doua opinie.

‘Anul trecut, cu soţul meu lângă mine şi cu dragostea şi susţinerea familiei şi prietenilor, am suferit o mastectomie bilaterală şi reconstrucţie pentru cancer de sân după un diagnostic de carcinom lobular invaziv. Mă recuperez şi, cel mai important, (medicii) se aşteaptă la o recuperare completă. De ce? Pentru că am depistat asta devreme, am doctori excelenţi şi pentru că am primit o a doua opinie’, a spus Rita Wilson în comunicat.

Rita Wilson, căsătorită cu Tom Hanks din 1988, menţionează în comunicat cât de important este să cauţi o a doua opinie medicală:

‘Împărtăşesc asta ca să îi educ pe alţii că o a doua opinie e critică pentru sănătatea ta. Nu aveţi nimic de pierdut dacă ambele opinii aduc o veste bună şi aveţi totul de câştigat dacă ceva ce a fost ratat este descoperit, ceea ce chiar se întâmplă. Diagnosticul timpuriu e cheia.’