Confidenţialitate

Soția deputatului PSD, Eugen Nicolicea, numită șefă de serviciu la Transgaz

Nicoleta Nicolicea, soţia deputatului PSD Eugen Nicolicea, a fost numită, la începutul anului, şef de serviciu în cadrul Transgaz, la Unitatea de Management care se ocupă de implementarea proiectului secţiunii româneşti a gazoductului Bulgaria – România – Ungaria – Austria (BRUA), care va interconecta reţelele de gaze naturale din cele patru state.

Investiția este estimată la 560 milioane euro.

Potrivit declaraţiei sale de avere depusă la numirea în funcţie, datată 14 februarie 2017, Nicoleta Nicolicea a lucrat şi anul trecut la Transgaz, pe o funcţie neprecizată, în care a încasat venituri salariale anuale totale nete de 47.176 lei, în medie circa 3.900 lei pe lună, plus diurne de deplasare şi tichete de masă în valoare de 9.215 lei.

Dar aceste informaţii nu corespund cu cele din ultima declaraţie de avere a soţului Eugen Nicolicea, din 18 ianuarie 2017 – scrie Profit.ro.

Eugen Nicolicea menţionează că soția sa a încasat anul trecut în total 25.346 lei (circa 2.100 lei pe lună) din salariul de consilier la Guvern, plus drepturi de autor de 8.835 de lei ca ziarist.