Soţia ambasadorului Olandei la Bucureşti a ales să facă o operaţie ortopedică într-un spital de stat din România (AUDIO)

Ambasadorul Olandei în România, Matthijs van Bonzel, a postat marţi pe pagina sa de Facebook fotografii cu soţia sa, care a trecut în cursul zilei printr-o operaţie ortopedică la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, precum şi cu medicul chirurg care a efectuat intervenţia, Prof Dr. Cătălin Cîrstoiu.

Ştirea vine în contextul în care premierul Victor Ponta a ales să meargă în Turcia pentru o intervenîie chirurgicală la genunchiul stâng, la care s-a accidentat în urma unui meci de baschet. Marţi dimineaţă a postat pe Facebook un mesaj în care a transmis că are „totală încredere în medicii români”, susţinând că a ales Turcia pentru că acolo are parte de ceva ce era imposibil acasă, „linişte şi odihnă”.

„Cristina a suferit azi o operaţie ortopedică. Mulţumim frumos profesorului doctor Cârstoiu şi tuturor infirmierelor dedicate”, este mesajul postat marţi de ambasadorul Olandei la Bucureşti.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.