Confidenţialitate

Soţia actorului Johnny Depp a depus actele prin care solicită divorţul de starul american

Amber Heard, soţia actorului Johnny Depp, a depus actele prin care solicită divorţul de starul american, după o căsnicie care a durat 15 luni, au anunţat, miercuri, mai multe publicaţii din Statele Unite, citate de Reuters.

Amber Heard, în vârstă de 30 de ani, a depus actele de divorţ la un tribunal din Los Angeles, luni, invocând motivul ”diferenţelor ireconciliabile”, potrivit unei copii a acestui document, ce a fost publicată de site-ul TMZ.com.

Reuters afirmă că, până la ora publicării acestor informaţii, agenţii de presă ai celor doi artişti americani nu au confirmat deocamdată informaţia despre divorţul cuplului.

Johnny Depp şi Amber Heard s-au căsătorit pe 3 februarie 2015. Cei doi actori s-au cunoscut în 2011 în timpul filmărilor de la lungmetrajul ”The Rum Diary”.

Relaţia lor a început după ce Johnny Depp s-a despărţit de partenera lui de viaţă, actriţa şi cântăreaţa franceză Vanessa Paradis. Depp şi Paradis au împreună doi copii – Lily-Rose, născută în 1999, şi Jack, născut în 2002.

Johnny Depp şi Amber Heard au ţinut prima pagină a ziarelor din lumea întreagă anul trecut, din cauza problemelor de natură juridică pe care le-au generat, după ce au introdus în mod ilegal în Australia doi dintre câinii de companie ai cuplului – terrierii Pistol şi Boo -, în timp ce starul hollywoodian participa la filmările de la cel mai recent lungmetraj din seria ”Piraţii din Caraibe”, încălcând astfel legislaţia foarte strictă a acestei ţări în domeniul carantinei.

Soţia lui Johnny Depp, actriţa Amber Heard, a fost condamnată în aprilie pentru falsificarea documentelor de călătorie pentru a introduce în Australia cei doi câini, la bordul unui avion privat. Ea a primit o condamnare cu suspendare şi o amendă de 1.000 de dolari australieni (720 dolari americani).

Într-un mesaj video, Johnny Depp şi Amber Heard şi-au cerut scuze pentru acea infracţiune, denumită ”terrier-gate” (”războiul terrierilor”) de presa internaţională.

Foto: Andrea Raffin / Shutterstock.com